<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=298107877804140&ev=PageView&noscript=1"/>
flag-symbol

Bedre sykler siden 1992

Hard Rocx ble etablert i 1992 for å skape en bedre sykkel.

Historien om Hard Rocx har utspring fra Ludvig Torgersen & Co., som ble etablert i Christiania i 1874 som en av Norges første sportsforretninger. Med dette som utgangspunkt etablerte vi den 2/4-1992 Hard Rocx AS, hvor vi solgte deler og utstyr for terrengsykler til forhandlere i hele Norge. Siden den gang har vi bygget opp Hard Rocx som firma og som varemerke stein for stein.

The Cambrium, vår første byggesten

I 1993 introduserte vi vår første sykkel fordi vi ikke kunne finne den perfekte sykkelen i markedet fra utenlandske sykkelmerker. Med dette som utgangspunkt skapte vi THE CAMBRIUM som ga oss en bra start og en god grunnmur til å bygge firmaet videre på.

Ambisjonen var å levere mest mulig verdi for pengene i form av Deore XT girsystem, godt design og god sittestilling til en pris ingen hadde sett før. Forhandlere over hele Norge åpnet opp dørene for oss, og allerede første året solgte vi 1150 sykler med XT girsystem og 30 sykler med XTR.

Hard Rocx Historie fra 1992

Våre forhandlere og kunder

Takk går til banken som lånte oss penger takket være partner Lasse Mjerskaug som pantsatte huset opp mot pipa. Takk går også til alle forhandlerne som satset på oss.

Mange av våre forhandlere har vært med fra begynnelsen av, og har vært utrolig lojale. Den største takken går allikevel til alle syklister som har valgt hard rocx som sitt sykkelmerke. Vi opplever mange fans der ute som viser oss tillitten verdig ved å kjøpe seg ny Hard Rocx gang etter gang. Ikke det at vi ikke har fått kjeft fra både forhandlere og kunder, men vi håper og tror at vi har vært gode på å gjøre noe med både ris og ros for å bli til et bedre firma.

Om du som leser allerede har en Hard Rocx og har hatt problemer, så håper jeg at du kjenner deg igjen når vi sier at vi alltid gjør vårt ytterste for å hjelpe de som har vært uheldige. Om du ikke nikker på hodet nå og ikke har fått hjelp, er det bare å ringe eller skrive til Steinar, Simen, Dag, Morten eller Helle, siden vi alle har et brennende ønske om at alle Hard Rocx ryttere skal være fornøyde.

Steinar Karlsen Hard Rocx sykkelmesse 1993

STOLT NORSK

Vi er stolte over å være et norsk firma som klarer å være konkurransedyktig mot mange gode utenlandske sykkel-merker. En av våre styrker ligger i at vi har nærhet til markedet, og klarer derfor å skreddersy sykler som passer norsk anatomi og norske sykkelritt.

cambrium best i test
helium onrop
bike explode
hard rocx team
hard-rocx-rammedesign

PRODUKTUTVIKLING PÅ HUSET

Produktutvikling foregår på «huset» av Dag Johnsen og Simen Langeland.Med oss har vi industridesignere og ingeniører på våre produksjonssteder. Til grunn ligger informasjon vi får fra Swix Hard Rocx UCI Team, våre strålende forhandlere og ihugga Hard Rocx ryttere.All denne informasjonen «pløyes» direkte inn i utviklingen av nye sykler.Et resultat av dette er vår nyutviklede fulldempede OX FS ramme.