<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=298107877804140&ev=PageView&noscript=1"/>

Hard Rocx Evolution 3 med sterk anbefaling i elsykkel test hos TEK.NO

5. mai 2020, kl 10:08

Hard Rocx elhybrid hr+ Evolution 3 får tildelt en sterk anbefaling i magasinet TEK.NO sin test av elhybrider og pendlersykler rundt prispunktet pluss/minus 30.000. Med betegnelser som “god til det meste” og “solid tvers igjennom” er det tydelig at flere er enige med oss når vi hevder at vi har blant de beste elsyklene på markedet og at vi tar elsykler på ramme alvor!

Under kan du lese hva TEK.NO skrev om vår elsykkel hr+ Evolution 3. (Tekst og foto fra TEK.NO)

Best i test av norske elsykler og sterk anbefaling av TEK.NO

Hakk i hel på de to første kommer Hard Rocx. Denne sykkelen er en godt gjennomført produkt uten spesielle svakheter. Den er blant tre sykler i denne testen med E6100-motor, som er Shimanos flaggskipsystem i «trekking»-klassen. Men som med de andre syklene med denne løsningen, må også Evolution 3 se seg knepent slått av alternativene med Yamaha-muskler.

Likevel er den god til å komme seg opp både lange og bratte bakker. Den er fullt på høyde med Meridas alternativ som koster en god slump mer penger.

Byggekvaliteten er det lite å utsette på, med unntak av et litt spedt bagasjebrett sammenlignet med for eksempel Haibike og Buddy. Utover dette er resten av sykkelen godt satt med flere hendige funksjoner, som de ekstra skvettlappene på skjermene, som du vil sette pris på når det er vått ute.

Hard Rocx Evolution 3 er rett og slett god til det aller meste. Sykler du på asfalt er den fullt på høyde med de beste, og den er heller ikke langt bak konkurrentene når du beveger deg ut på ujevne underlag som grus.

Samtidig er det enkelt å hekte av batteriet som er bygget inn i rammen, og med en håndgrep kan du løsne displayet for ta det med inn, inn dersom sykkelen blir stående ute. Veldig hendig.

TEK.NO
Les hele elsykkel-testen her>>

 

Forrige
Del opp betalingen med Hard Rocx Sykkelkonto fra Nordea Finans...
Neste
Tiril Eckhoff tester årets grusracer Gravel Grinder GT1...