<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=298107877804140&ev=PageView&noscript=1"/>

TEST av Hard Rocx Gravel Grinder GT3 med 4 av 5 stjerner

4. oktober 2019, kl 12:08

GT3 fikk 4 av 5 stjerner på test hos Sykkelen.no

Gravel Grinder-serien til Hard Rocx har på kort tid blitt veldig populær. Vi har testet karbonversjonen for å lære mer om styrkene og svakhetene.

Sykkelen vi har fått på test er en GT 3. Dette er den nest dyreste sykkelen i Gravel Grinder-serien, som også består av sykler med aluminiums-ramme. Det som gjør at GT 3 virkelig skiller seg ut fra de fleste gravel-sykler på det norske markedet, er at man har droppet vanlige 28 tommers hjul og heller satset på 27,5 tommer og mye volum i dekkene. Dekkene er av typen WTB Byway der bredden er på 47 mm. Her er det glatt rullebane og noe mønster på sidene.

Hvis du er terrengsyklist, så er du mest vant til å få oppgitt dekkbredde i tommer. 47 mm tilsvarer 1,85 tommer, det betyr at du begynner å nærme deg terrengsykkel-volum på disse dekkene. Det er bra med klaring til dekk i ramma, så du kan nok få på enda større dekk også. En stor fordel med god klaring i ramma, er at du kan utstyre sykkelen med skikkelige piggdekk på vinteren.

Les hele testen her>>

Hard Rocx Gravel Grinder GT3 – Pris 28.990,- – Betal fra 1.015,- pr. mnd. med HR Sykkelkonto fra Nordea.

Forrige
Sykkelcross den morsomste delen av sesongen!...
Neste
Flott artikkel om vår egen Morten Vaeng i bladet Landevei...